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1.Imagen marcada / sin marcar BATISTA, C.; VELAZCO, J.I.; BALDI, F.; BANCHERO, G.; QUINTANS, G. Efecto del consumo de energía durante el último tercio de gestación de vacas de carne sobre sus perfiles de hormonas metabólicas y los de su progenie. In: UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA (UDELAR). FACULTAD DE AGRONOMÍA. Resúmenes. Jornadas de Investigación, 8-9 nov., 2018, Montevideo, Uruguay. Montevideo; FAGRO, 2019. p. 25
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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2.Imagen marcada / sin marcar BATISTA, C.; VELAZCO, J.I.; BALDI, F.; BANCHERO, G.; QUINTANS, G. Efecto de dos niveles de energía en el alimento de último tercio de gestación en bovinos para carne sobre el desempeño de la progenie al nacimiento y pubertad. In: QUINTANS, G.; IEWDIUKOW, M. (Ed.). Primer Seminario Técnico de Programación Fetal. Montevideo (UY): INIA, 2019. p. 53-63. (INIA Serie Técnica; 252)
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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3.Imagen marcada / sin marcar BATISTA, C.; VELAZCO, J.I.; BALDI, F.; QUINTANS, G. Efecto de dos niveles de energía en el último tercio de gestación sobre el comportamiento de terneras al nacimiento. NA 103. Nutrición y Alimentación Animal. IN: REVISTA ARGENTINA DE PRODUCCIÓN ANIMAL, 2016, VOL. 36, ISS.1 (SUPL). 39 CONGRESO ARGENTINO DE PRODUCCIÓN ANIMAL. 19-21 OCTUBRE 2016. ACTAS. Buenos Aires (Argentina): AAPA. p. 291.
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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4.Imagen marcada / sin marcar BATISTA, C.; VELAZCO, J.I.; BANCHERO, G.; BALDI, F.; QUINTANS, G. Effect of nutritional restriction during late gestation in beef cows on female calves live weight and placentas. In: ANNUAL MEETING OF THE EUROPEAN FEDERATION OF ANIMAL SCIENCE, 67a. ,2016. Belfast, UK: EEAP p. 183 Trabajo aceptado para su publicación.
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Treinta y Tres.
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5.Imagen marcada / sin marcar BATISTA, C.; VELAZCO, J.I.; BANCHERO, G.; BALDI, F.; QUINTANS, G. Efecto de dos niveles de energía en la dieta durante el último tercio de gestación de vacas para carne sobre características de la placenta y la descendencia al nacimiento.[Effect of two energy levels in the diet during the last third of gestation of beef cows on characteristics of the placenta and offspring at birth]. Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, 2020 volumen 28 no.1-2 Article history: Recibido: 2020-06-03./ Aceptado: 2020-08-01. Autor para la correspondencia: carlosjbatistab@gmail.com
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela.
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6.Imagen marcada / sin marcar BATISTA C.; VELAZCO, J.I.; BANCHERO, G.; BALDI, F.; QUINTANS, G. Two metabolizable energy levels in the last third of gestation of beef cows on placenta efficiency. In: Proceedings of the 54ª Reuniao Anual da Sociedade Brasileira de Zootecnia, Foz do Iguaçu, Brasil, 2017. p. 1220.
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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7.Imagen marcada / sin marcar BATISTA, C.; VELAZCO, J.I.; BANCHERO, G.; BALDI, F.; QUINTANS, G. Two metabolizable energy levels in the last third of gestation of beef cows on placenta efficiency. In: UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA (UDELAR). FACULTAD DE AGRONOMÍA. Resúmenes. Jornadas de Investigación, 8-9 nov., 2018, Montevideo, Uruguay. Montevideo; FAGRO, 2019. p. 24 Trabajo originalmente publicado en: Batista, C.; Quintans, G.; Banchero, G.; Velazco, J.; Baldi, F. 2017. Zootecnia, Annual Meeting of the Brazilian Society of Animal Science, 54th. Two metabolizable energy levels in the last third...
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha actual :  18/03/2021
Actualizado :  22/03/2021
Tipo de producción científica :  Abstracts/Resúmenes
Autor :  FERNANDEZ, E.; SOARES DE LIMA, J.M.; FERRARO, B.; LANFRANCO, B.
Afiliación :  ENRIQUE GENARO FERNANDEZ RODRIGUEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JUAN MANUEL SOARES DE LIMA LAPETINA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; BRUNO FERRARO ALBERTONI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; BRUNO ANTONIO LANFRANCO CRESPO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Modellng alternative technology adoption transformation scenarios to achieve production and economic performance goals in the uruguayan beef cattle sector. [abstract + poster]
Fecha de publicación :  2019
Fuente / Imprenta :  In: International Conference on Food and Agricultural Economics, 3., ECONAGRO, 2019, Alanya, Turkey. Proceedings book. p.53-54.
ISBN :  978-605-81058-1-2
Idioma :  Inglés
Notas :  Editado por: Harun Uçak (Ed.). Alanya Alaaddin Keykubat University. 3rd International Conference on Food and Agricultural Economics. ECONAGRO. Proceeding Book. 25 -26th April 2019 Alanya Alaaddin Keykubat University, Turkey.
Contenido :  Abtract. The Agricultural Transformation Pathways (ATP) for Uruguay and two other selected study cases issued in 2016 in the frame of the UN´s Sustainable Development Solutions Network (SDSN) projectmade relevant advances in setting the desired and feasible goals and development objectives for 2030 (Schwoob et al., 2016). Beef is one of the main agri-food chains included in Uruguay´s first studies given is the country´s main export and production is the largest in terms of land used (12,6 million ha) and farms involved (44780). Understanding the relationship among the multiple factors driving farmers´ decision making process is crucial for policymakers and experts selecting the best pathway to overcome roadblocks and reach goals. This paper addresses the relationship between farm business orientation, farm size, technological level, production performance and economic return in the beef cattle production sector. The objective is to understand the main constraints to the adoption of technology and the main factors to consider in the design of future assistance programs.
Palabras claves :  Livestock Production Modeling; Meat; SDSN; Sustainable Intensification; Technology Adoption; UNIDAD ECONOMIA APLICADA - INIA.
Asunto categoría :  E10 Economía y políticas agrícolas
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/15359/1/Fernandez-Soares-de-Lima-Ferraro-Lanfranco.-ECONAGRO-2019-Proceedings.pdf
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/15373/1/Poster-Ravello-236.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB102533 - 1PXIPC - DDECONAGRO, 3rd./2019
LB102533 - 2PXIPS - DDECONAGRO, 3rd./2019
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